Kettlebell training en kettlebell sport is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, getraind, ongetraind, fitheidsniveau en zowel voor vrouwen en mannen, van huisvrouwen tot militairen. Al onze kettlebell trainingen zijn schaalbaar, zodat iedereen ze kan voltooien en hierbij trainen de fitste sporters naast de “minder-fitte” sporters. Bedenk dat iedereen in jouw groep ergens een keer begonnen is, dus ben je “out-of-shape” dan zal iedereen jou aanmoedigen om de training te voltooien. En ja, die kunnen zwaar zijn, maar wel bemoedigend. Daarnaast bestaan kettlebells uit verschillende gewichten waardoor de training voor iedereen toegankelijk is.

Dus of je nu traint voor jouw eerste 10 km hardlopen, een professionele atleet bent, wil afvallen, gewoon fitter wil worden en je beter wil voelen of om explosiever te worden bij vechtsport of een effectievere manier van fitness zoekt, kettlebell training is breed toepasbaar.

Bij de Rotterdam Kettlebell Academy leren wij jou eerst de “basic kettlebell skills” in kettlebell training en bekijken wij jouw workouts eerst als oefening. Het aanleren en geregeld trainen en oefenen van de juiste techniek m.b.t. de basis kettlebell oefeningen is belangrijk voordat je begint aan de geavanceerde oefeningen. De trainingen worden gehouden in kleine groepen en zijn kort, krachtig en gevarieerd, zo wordt het nooit saai. Alles gebeurd onder leiding van een gecertificeerde trainer, die de techniek in de gaten houdt. Er wordt getraind in een groep, maar iedereen doet de training individueel en op eigen niveau en tempo, zodat alle sporters kunnen deelnemen ongeacht jouw huidige conditie. Echter, de nadruk ligt altijd op veiligheid en techniek tijdens de kettlebell training!

Lees hier de reviews en ervaringen van sporters die trainen bij de Rotterdam Kettlebell Academy.

Bekijk ook de pagina veel gestelde vragen.

Gratis Proefles. Meld je nu aan!