Wil je jouw training, conditie, kracht of fitheid (nog) beter maken? Kom dan trainen en kennis maken met kettlebell sport training bij de beste kettlebell trainers van Nederland. De Rotterdam Kettlebell Academy is gespecialiseerd in het lesgeven in kettlebell sport training en de eerste en enige dedicated kettlebell trainingslocatie van de Randstad en Rotterdam. Een unieke locatie dus!

Gratis proefmaand kettlebell sport training

Kom een maand lang kettlebell sport training ervaren en zie waarom het trainen met kettlebells voor iedereen geschikt is. Wacht niet langer om de kilo’s eraf te trainen en ga fit, gezond en sterk het leven door.

Gratis Proefmaand. Meld je nu aan!

Kettlebell Sport Training – Gratis Proefmaand

Wat is kettlebell sport training?

Kettlebell sport training is één van de snelst groeiende trainingen en sporten in Amerika. Het is afgelopen decennia ontwikkeld in Rusland. Kettlebell sport training heeft alles in zich wat een uitstekende training zou moeten hebben, zoals kracht, uithoudingsvermogen en mental toughness. Je bouwt een ijzersterk lichaam en conditie.

Wat deze trainingen zo uniek maken is dat iedereen er plezier en succes in kan hebben, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en fitheidsniveau. Kettlebell sport is veilig en makkelijk te leren, met diverse variaties in niveaus waardoor de trainingen altijd gevarieerd en uitdagend zijn.

Jij kunt het zelf ervaren bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Wekelijks komen hier vele mannen en vrouwen trainen om fitter, slanker en/of sterker te worden, conditie te verbeteren of ter ondersteuning van een andere sport (hardlopen, obstacle runs, crossfit). Tevens is het ook de thuisbasis van atleten die nationaal en internationaal records en medailles hebben behaald.

Gratis Proefmaand. Meld je nu aan!

Kettlebell Sport Training – Gratis ProefmaandKettlebell Sport Training – Gratis ProefmaandKettlebell Sport Training – Gratis Proefmaand

Wat betekent kettlebell training voor jou?

De kettlebell is een no-nonsense trainingstool om echt resultaat te boeken. Een gevoel van onoverwinnelijkheid krijg jij als je (zwaar) gewicht boven je hoofd tilt. De voordelen:

  • Bouw een ijzersterk lichaam
  • Ontwikkel een ijzersterke conditie
  • Verbrand snel vet en val af
  • Unieke manier van trainen, word echt fit
  • Perfecte manier om (weer) in conditie te komen
  • Versterk ook (onder)rug, schouders en nek en voorkom “pijn”
  • Geschikt voor alle leeftijden & fitheidsniveau’s
  • Small group kettlebell training met echt! persoonlijke aandacht
  • Totaal andere sportschool belevenis. Kom het proberen.

Dus nog nooit aan sport gedaan of supersportief of klaar met saai sporten? Kom ook meetrainen en wordt (nog) fitter. Tot snel dan!

Gratis Proefmaand. Meld je nu aan!

Reviews en ervaringen

Lees hier de reviews en ervaringen van sporters die trainen bij de Rotterdam Kettlebell Academy.

Aanmelden gratis proefmaand kettlebell sport training

Kettlebell sport training is voor iedereen geschikt, dus ook voor jou! De voordelen zijn onbeperkt, maar je moet het zelf ervaren. Ben je klaar voor jouw eerste training? Schrijf je dan nu hieronder in voor een gratis proefmaand of neem contact op via info@kettlebellrotterdam.nl of +31 (0)6 22 46 51 55.