Personal Training Rotterdam

Kettlebells bieden een briljante en veelzijdige manier van trainen. In korte tijd doe je een full-body workout met eenvoudige oefeningen om kracht en conditie op te bouwen over het gehele lichaam, van benen en core tot schouders, armen en rug.

Het trainen met kettlebells is daarbij ook uitermate geschikt voor personal training in Rotterdam. Ontdek de beste versie van jezelf bij de Rotterdam Kettlebell Academy door gebruik te maken van de professionele kennis van Barry Andre die de personal trainingen geeft. Barry is wereldkampioen kettlebell sport en hij weet alle “ins en outs” over hoe je met kettlebells traint.

Of je nu gewoon lekker wilt trainen, afvallen, sterker worden, meer conditie, een blessure herstellen of voorkomen of je wilt voorbereiden voor wedstrijden, die keuze is aan jezelf. Maar personal training is altijd doelgericht met een persoonlijk plan.

Online Personal Training

Woon je niet in de buurt of ben je niet altijd in de gelegenheid om bij Barry te komen trainen? Maar wil je wel gebruik maken van zijn professionele kennis en vaardigheden in het trainen met kettlebells?

Dan is online personal training een optie. Jullie zien elkaar 1 (of 2) keer per maand bij de Rotterdam Kettlebell Academy of online via video bellen (zoom, whatsapp, skype, etc…) om te werken aan techniek en voortgang te bespreken. Je krijgt een trainingsprogramma dat elke week wordt bijgewerkt en aangepast om zelf thuis aan de slag te gaan. Geregeld wisselen jullie samen korte video beelden uit voor techniek beoordeling.

Het is bewezen dat deze vorm van personal training heel goed werkt. Ook internationale sporters uit o.a. België en Duitsland maken hier inmiddels gebruik van.

  • Inclusief 1x per maand 1 uur PT of 1 uur online PT.
  • Inclusief programmering trainingsschema: 3-4 trainingen per week.
  • Inclusief online begeleiding d.m.v. video techniek beoordelingen.

Waarom kies je voor Personal Training in Rotterdam?

– Barry neemt écht de tijd voor je.
– Het programma is volledig op jou afgestemd.
– Een hoog gekwalificeerde kettlebell trainer die zijn sporen heeft verdiend.
– Een ruime en volledige voorziene trainingslocatie.
– Werken aan een optimaal resultaat.
– Bespaar op een sportschool-abonnement.
– Een personal trainer werkt zeer motiverend.

Wat vertellen anderen over Barry en Personal Training.

Fysiek gezien wordt mijn conditie steeds beter en mijn kracht blijft toenemen. In oktober begon ik met 12kg in zowel de snatch als de longcycle, op dit moment draai ik in beide disciplines sets met de 20kg en ik merk dat er nog veel meer mogelijk is. Ook ben ik kritischer geworden op mijn voeding en door een combinatie van drie keer per week trainen en gezonder eten 15 kilo afgevallen.

Ook op mentaal is er het een en ander veranderd. Mijn doorzettingsvermogen is gigantisch verbeterd en kan veel beter omgaan met tegenslagen.

Omdat ik ongeveer 200 kilometer bij de Rotterdam Kettlebell Academy vandaan woon en in mijn directe omgeving geen les wordt gegeven in kettlebell sport is de online programmering voor mij de enige mogelijkheid om onder begeleiding te kunnen trainen. Dit was in het begin even wennen, maar ik moet zeggen dat dit perfect werkt! De trainingsschema’s zijn helder en duidelijk, je weet precies hoe je trainingsweek eruit ziet en je kan je voortgang perfect bijhouden in het schema. Daarnaast is er regelmatig contact met Barry via de telefoon of whatsapp om de voortgang te bespreken en doelen te stellen. Lees verder…
Sjoerd Doedel

Neem direct contact op voor Personal Training in Rotterdam

Interesse in (online) personal training? Neem gerust contact op voor verdere vragen of een intakegesprek.