Je hoeft niet in topconditie te zijn om te starten met kettlebell training. Sterker nog, het is juist onze taak om je in vorm te krijgen. Bij de Rotterdam Kettlebell Academy bieden wij jou de mogelijkheid voor 1-op-1 personal training in Rotterdam. Onze focus ligt er dan specifiek op, om je zo snel mogelijk in de beste mogelijke vorm te krijgen. Personal training in Rotterdam is geschikt voor alle fitness niveaus. We proberen het uiterste uit je te halen, maar we begrijpen heel goed dat jouw max 100% relatief is ten opzichte van jou. Alle trainingen zijn schaalbaar, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar de resultaten zijn de moeite waard.

Personal Training in Rotterdam met Kettlebells

Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven tijdens het sporten of wil je nu echt eens aan jouw conditie en fitheid gaan werken? Wellicht ben je al in goede conditie, maar wil je nog sterker en fitter worden? Train je geregeld, maar behaal je toch niet het gewenste resultaat? Personal training met kettlebells in Rotterdam kan 1-op-1, maar is ook beschikbaar in duo-training of voor privé groepen zoals bijvoorbeeld een sportteam of verenigingsteams. Een personal trainer is uitermate geschikt als stok achter de deur en om snel een specifiek doel te bereiken afgestemd op jouw wensen.

Bij de Rotterdam Kettlebell Academy zorgen we voor een personal training met resultaat, we maken je enthousiast en gemotiveerd.

Personal training is op afspraak. De mogelijkheden worden dan besproken in een vrijblijvend intake gesprek. Neem hiervoor contact met ons op via de gegevens op de contact pagina.

Gratis Proefles. Meld je nu aan!