Heavy Kettlebell Night

Heavy Kettlebell Night

Alleen voor echte mannen: Lift Heavy or Go Home!

Zin om even lekker te knallen en maximaal te verstoren?
Dat kan op vrijdagavond 12 januari van 19:30 – 20:30 bij de Heavy Kettlebell Night van de Rotterdam Kettlebell Academy. De kettlebell training staat dan in het teken van de echte zware gewichten: minimaal 32kg tot maximaal 48kg.

De toegang is gratis en toegankelijk voor iedereen, dus niet leden zijn ook welkom. Dus neem vooral een vriend, buurman, maat of kennis mee. Je zult hem nodig hebben. Neem je iemand mee of ben je geen lid van de Rotterdam Kettlebell Academy of vind je 32kg al erg zwaar, dan kunnen we best wel een beetje schalen met gewicht 🙂

It will be real fun: jullie gaan zwaar gewicht verplaatsen in een “buddy” workout.

Inschrijven via het reserveringssysteem voor leden.
Neem je iemand mee, laat het weten via info@kettlebellrotterdam.nl.
Inschrijven voor niet leden via info@kettlebellrotterdam.nl.

Lift Heavy & Be Happy, But be there.