Kettlebell Sport Workshop in Rotterdam – Brittany van Schravendijk

Brittany van Schravendijk (uit Amerika), Master of Sport, World Kettlebell Athlete, Team USA

Train with and learn from one of the best kettlebell athletes in the World!

Er gaat iets unieks gebeuren in Nederland. Het komt namelijk niet zo vaak voor dat er een bekende top kettlebell atleet van wereldniveau in Nederland is. Op 20 december 2015 komt Brittany van Schravendijk van het Amerikaanse nationale kettlebell team naar Nederland om een kettlebell sport workshop te geven bij de Rotterdam Kettlebell Academy.

Kettlebell Sport Workshop in Rotterdam - Brittany van Schravendijk

Master of Sport in Kettlebell Sport

Brittany is m.b.t. de kettlebell sport de jongste vrouwelijke “Master of Sport” in Amerika. Een felbegeerde titel in de kettlebell wereld. Daarnaast is zij lid geweest van de bekende Ice Chamber Kettlebell Girls. Eén van de top kettlebell sport gyms in Amerika. Ze is hoofdtrainer en coach van het kettlebell sport team bij KOR Strength and Conditioning in San Diego, California en reist de hele wereld over om workshops te geven. Brittany doet mee aan het WK Kettlebell Sport eind november in Dublin en reist daarna naar Rotterdam. Brittany heeft Nederlandse “roots” en spreekt dus uitstekend Nederlands.

Brittany’s persoonlijke resultaten:

  • Youngest American Female Master of Sport
  • National record Holder in 24kb Biathlon, 63kg weight class, 210 points
  • North American Record Holder in 2×16 kg Long Cycle, 95 reps
  • Master of sport and National Champion in 24 kg Snatch, 63 kg weight class, 92 reps
  • Master of Sport, 24kg Long Cycle, 63kg weight class, 100 reps
  • Silver medalist in 16kg Snatch at the IUKL World Championships, Junior Category, 63kg weight class, 177 reps

Brittany van Schravendijk

Kettlebell Sport Workshop

Zondag 20 december van 10:00 – 13:00 en van 14:00 tot 17:00

Leer de fundamenten van de Kettlebell Sport. Wil je het “geheim” leren om het 10 minuten vol te houden met een kettlebell? Til je vaardigheden naar een hoger niveau en ga deel uitmaken van één van de snelst groeiende sporten in Amerika door het leren van de basistechnieken van de kettlebell longcycle (clean & jerk), kettlebell jerk en kettlebell snatch. Ook ademhaling, programmering, stretching en aanvullende oefeningen komen aanbod. Of je nu wel of niet bent geïnteresseerd in het meedoen aan kettlebell wedstrijden, het trainen met kettlebells is een ongelooflijke fysieke uitdaging die kracht en uithoudingsvermogen vergroot en jou mentaal sterker maakt.

Wanneer: Zondag 20 december van 10:00 – 13:00 en van 14:00 tot 17:00
Prijs: € 59,95
Duur: 2 tot 3 uur
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Inschrijven via info@kettlebellrotterdam.nl

Kettlebell Sport Workshop – Advanced

(Bij genoeg belangstelling organiseren we ook een advanced workshop voor de ervaren kettlebell lifters)

Take your Kettlebell Sport technique to the next level by mastering the technical nuances, breathing patterns, and pacing of Long Cycle, Jerk, and Snatch. Get individual feedback on technique, mobility drills, accessory exercises, and programming guidelines from Master of Sport, North American Record Holder, and Professional Kettlebell Sport lifter Brittany van Schravendijk.

Prijs : € 59,95
Duur: 2 tot 3 uur
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Inschrijven via info@kettlebellrotterdam.nl

 

Brittany (groene t-shirt) in actie tijdens de California Open Kettlebell Sport Championships 2015 op het onderdeel longcycle met 2x16kg.