Een maand kettlebell in Rotterdam

De Rotterdam Kettlebell Academy is nu een maand geopend en het was een geweldige eerste maand. Iedereen, maar dan ook iedereen, komt met een glimlach aan en gaat met een glimlach na de training weer naar huis. Het gaat dus goed en we hebben al veel nieuwe leden enthousiast gemaakt in het trainen met kettlebells en uiteraard hoop ik dat dit in de toekomst door blijft gaan. Zo maken we samen de kettlebell en de kettlebell sport bekender en groter in Nederland. Ik ben iedereen daar erg dankbaar voor.

kettlebell-rotterdam-6 kettlebell-rotterdam-7 kettlebell-rotterdam-8 kettlebell-rotterdam-5 kettlebell-rotterdam-4 kettlebell-rotterdam-3 kettlebell-rotterdam-2 kettlebell-rotterdam-1 kettlebell-rotterdam-11 kettlebell-rotterdam-10 kettlebell-rotterdam-9

Kettlebell Workshop

Ook de eerste kettlebell workshops zijn inmiddels gegeven en met succes. Van beginnende kettlebell sporters tot ervaren kettlebellers, allemaal nieuwsgierig en soms verbaasd hoe onze stijl van kettlebell training is; zo efficiënt mogelijk bewegen en het gewicht verplaatsen. Deze stijl van kettlebell training, of te wel kettlebell sport, is nog niet heel bekend in Nederland, maar is één van de snelst groeiende sporten wereldwijd.

Kettlebell Workshop

Wil je ook een keer ervaren, voelen en meemaken wat kettlebell training en sport voor jou betekent, kom dan op één van de volgende dagen langs voor onze workshops:

Zaterdag 7 november 2015 14:00 – 16:00
Zaterdag 12 december 2015 14:00 – 16:00
Zaterdag 9 januari 2016 14:00 – 16:00
Zaterdag 13 februari 2016 14:00 – 16:00
Zaterdag 5 maart 2016 14:00 – 16:00
Zaterdag 2 april 2016 14:00 – 16:00
Zaterdag 28 mei 2016 14:00 – 16:00

Inschrijven kan via: https://kettlebellrotterdam.nl/kettlebell-workshop-rotterdam/

RKA Kettlebell Sport Team

Inmiddels ben ik daarnaast ook heel trots op de start van ons wedstrijd team. De eerste trainingen op wedstrijd niveau zijn gestart en uiteraard trainen we om mee te gaan doen op nationaal niveau met de kettlebell sport wedstrijden.

RKA Kettlebell Sport Team_small

Dit zijn Vera en Jorg, de eerste atleten in het RKA Kettlebell Sport Team.

Brittany van Schravendijk (uit Amerika), Master of Sport, World Kettlebell Athlete

Er gaat iets unieks gebeuren in Nederland. Het komt namelijk niet zo vaak voor dat er een bekende kettlebell atleet van wereldniveau in Nederland is. Op 20 december 2015 komt Brittany van Schravendijk van het Amerikaanse nationale kettlebell team naar Nederland om een kettlebell sport workshop te geven bij de Rotterdam Kettlebell Academy.

Brittany van Schravendijk 1 Brittany van Schravendijk 2

Brittany heeft Nederlandse “roots” en spreekt dus uitstekend Nederlands. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Maar hou de datum alvast vrij in je agenda. Hier moet je bij zijn. Wil je toch alvast inschrijven, stuur dan een e-mail naar info@kettlebellrotterdam.nl

Be strong, Be fit, Stay focused

Gr, Barry André