Kettlebell Sport in Nijmegen – Molenhoek Kettlebell

Het is zo tof om te zien als je anderen kan inspireren. Super, maar dan echt super trots op Menno, die zijn eigen kettlebell trainingslocatie vlakbij Nijmegen is begonnen.

Kettlebell Sport in Nijmegen - Molenhoek Kettlebell

Na een aantal jaar bij de Rotterdam Kettlebell Academy (RKA) getraind te hebben en ook de IKFF CKT Level 1 opleiding te hebben gevolgd bij de RKA is hij “Molenhoek Kettlebell” begonnen, vlakbij Nijmegen. Dus woon je daar in de buurt, ga eens langs bij Menno.

Toen ik een aantal jaar geleden, begon met de Rotterdam Kettlebell Academy, geloofde niemand erin, ik wel. Na twee jaar, kreeg ik de opmerkingen dat ik mijn kennis duur moest verkopen, het was geld waard, dat wilde ik helemaal niet.  Wat Menno doet, dat had ik voor ogen, anderen inspireren en laten zien wat die kettlebell voor jou, maar ook voor anderen kan betekenen.

Ik wens je onwijs veel succes Menno. You rock!

Meer informatie… ga naar: https://molenhoekkettlebell.nl/

Gr, Barry Andre