Who is lifting the bells – Ervaring van Michel

Ervaring van Michel over de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 certificering

Kun je kort vertellen welke sport of trainingen je in het dagelijks
leven doet?
Ik ben bezig met meerdere sporten/trainingen. Hardlopen, fietsen, zwemmen en kajakken. Dit probeer ik zoveel mogelijk te variëren met fitness/powerliften in een gym, calisthenics en vooral kettlebell training. Thuis heb ik een aantal kettlebells staan waarmee ik probeer om bijna elke dag wel een kettlebell workout te doen.

Ervaring Michel IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 Certification

Wat motiveerde je om de IKFF Level 1 kettlebell certificering te volgen?
Omdat ik mij meer wil verdiepen in de verschillende technieken waarmee je met kettlebells kunt trainen is dit zeker een zeer interessante cursus. Vooral omdat het uitleg geeft over de kettlebell sport style. Uitleg over de juiste techniek dat bij jou past en tips & tricks. In het verleden heb ik via via een workshop gevolgd en sprak mij enorm aan. Was eigenlijk meteen verliefd.

Hoe heb je het weekend van de opleiding ervaren?
Ik ging direct door vanuit een interne opleiding van 12 weken waarvan de laatste weken fysiek het zwaarst. Dus ik stond daar wel met enorme spierpijn in mijn benen. Maar verder heb ik het als positief ervaren. Het was leerzaam. Met de uitleg, trainingen en tips heb ik mijn rugzak weer kunnen vullen.

Hoe ervaar je de trainer Barry?
Barry ziet de dingen die nodig zijn om te verbeteren. Daarbij legt hij simpel en duidelijk uit hoe je dat het beste kunt doen. Hij laat je ook dingen zelf uit proberen en ondervinden waardoor je je eigen stijl kunt ontwikkelen. Barry is iemand met ervaring en weet absoluut waar hij het over heeft.

Wat vind je van de Rotterdam Kettlebell Academy als locatie waar de opleiding is gehouden?
De locatie was top! Genoeg ruimte voor iedereen. Er hing een prettige sfeer. En het was mooi om de vele kettlebells te zien.

Heb je een advies voor mensen die graag deze kettlebell certificering/opleiding willen gaan volgen?
Heel simpel! Het advies is: doen! Heel erg leerzaam en interessant. Niet alleen voor jezelf maar ook zeker om er een ander mee te helpen.

Hier kun je nog meer reviews en ervaringen lezen over de IKFF CKT Level 1 kettlebell opleiding.

Deelnemen aan de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 Certification.
Een paar keer per jaar wordt de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 certificering in de Benelux gehouden bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Een unieke kans om een internationaal erkend kettlebell trainer certificaat te behalen bij de International Kettlebell & Fitness Federation (IKFF) en daarmee, samen met de Rotterdam Kettlebell Academy, tot de selecte groep IKFF CKT trainers in Nederland en België te behoren. De opleiding leert jou meer technische diepgang achter de kettlebell bewegingen en geeft je veel houvast, tools en tips om dit ook veilig aan jouw leden aan te leren. Veel meer als het huidige bestaande aanbod kettlebell trainers opleidingen in Nederland. De certificering is geschikt voor zowel beginners, wat meer ervaren als gevorderden kettlebell sporters of beoefenaars. Maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het trainingen met kettlebells. Je leert alle technieken van de klassieke kettlebell lifts.

Uitgebreide informatie en inschrijven:
https://kettlebellrotterdam.nl/ikff-certified-kettlebell-trainer-level-1-certification/