Who is lifting the bells – Ervaring van Martijn

Ervaring van Martijn over de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 certificering

Kun je kort vertellen welke sport of trainingen je in het dagelijks
leven doet?
In het dagelijks leven hou ik mij bezig met voetbal en train ik regelmatig thuis, 3 a 4 keer per week, met kettlebells.

Ervaring Martijn IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 Certification

Wat motiveerde je om de IKFF Level 1 kettlebell certificering te volgen?
Het leek mij enerzijds interessant om te zien waar ik mijn techniek kon verbeteren en anderzijds ook om een nieuwe uitdaging voor mijzelf te creëren. Vooralsnog is de intentie om dit puur voor privé doeleinden te gebruiken, but who knows.

Hoe heb je het weekend van de opleiding ervaren?
Het was een uiterst leerzaam weekend waarbij de nadruk vooral gelegd wordt op het fysiek bezig zijn met de sport! Erg van genoten en het weekend vloog voorbij! Leuk ook om anderen te ontmoeten met dezelfde gedrevenheid.

Hoe ervaar je de trainer Barry?
Het mag duidelijk zijn dat dit een passie van Barry is. Het programma is goed voorbereid opgezet, hij heeft een berg ervaring en kennis en brengt dat op prettige manier over (English..? No problem).

Wat vind je van de Rotterdam Kettlebell Academy als locatie waar de opleiding is gehouden?
De locatie is goed te bereiken, opgeruimd en voldoende ruimte om met een groep te trainen. Vanwege Corona hadden we wel om te gaan met passende regels maar dit verliep eigenlijk ook prima.

Heb je een advies voor mensen die graag deze kettlebell certificering/opleiding willen gaan volgen?
Be on time, be prepared and enjoy! Het is geen hogeschool wiskunde maar zorg wel dat je een degelijke voorbereiding hebt gehad. Je krijgt voldoende info om hier naartoe te werken.

Hier kun je nog meer reviews en ervaringen lezen over de IKFF CKT Level 1 kettlebell opleiding.

Deelnemen aan de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 Certification.
Een paar keer per jaar wordt de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 certificering in de Benelux gehouden bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Een unieke kans om een internationaal erkend kettlebell trainer certificaat te behalen bij de International Kettlebell & Fitness Federation (IKFF) en daarmee, samen met de Rotterdam Kettlebell Academy, tot de selecte groep IKFF CKT trainers in Nederland en België te behoren. De opleiding leert jou meer technische diepgang achter de kettlebell bewegingen en geeft je veel houvast, tools en tips om dit ook veilig aan jouw leden aan te leren. Veel meer als het huidige bestaande aanbod kettlebell trainers opleidingen in Nederland. De certificering is geschikt voor zowel beginners, wat meer ervaren als gevorderden kettlebell sporters of beoefenaars. Maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het trainingen met kettlebells. Je leert alle technieken van de klassieke kettlebell lifts.

Uitgebreide informatie en inschrijven:
https://kettlebellrotterdam.nl/ikff-certified-kettlebell-trainer-level-1-certification/