CrossGym training en fit worden in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel

Om crossgym trainingen te volgen in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel, ga je naar de Rotterdam Kettlebell Academy. Wil je afvallen, sterker worden, je fitter voelen en het beste uit je lichaam en jezelf halen en fit worden in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel? Of wil je kennismaken met één van de snelst groeiende sporten in Amerika? Kom dan naar de Rotterdam Kettlebell Academy en train jezelf fit.

Crossfit Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel

Waarom crossgym trainen in Capelle aan den IJssel

Wij zijn de enige dedicated kettlebell trainingslocatie van de regio Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel, gespecialiseerd in het lesgeven in kettlebell training en kettlebell sport. Een unieke locatie dus! De kettlebell is de ultieme tool om crosstrainingen te volgen in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Een beter en effectiever trainingsgewicht dan een kettlebell bestaat niet. Ervaar de kettlebell cultuur, die wereldwijd steeds groter wordt en leer de juiste technieken.

Voordelen van crossgym in Nieuwerkerk aan den IJssel

Jezelf fit trainen in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel met kettlebells is anders trainen dan in de sportschool. Wij trainen het lichaam als geheel in plaats van individuele spieren. Als je hele lichaam samenwerkt, is het tot veel meer instaat en kan het veel betere prestaties leveren! Dus of je nu traint voor jouw eerste 10 km hardlopen, een professionele atleet bent, wil afvallen, gewoon fitter wil worden en je beter wil voelen of een effectievere manier van fitness zoekt, kom dan naar de Rotterdam Kettlebell Academy en train jezelf fit in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Starten met crossgym trainen in Capelle aan den IJssel

Ben je klaar voor jouw eerste training? Schrijf je dan hier in of neem contact met ons op voor meer informatie om crossgym te trainen en fit te worden in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent al bekend met kettlebell training? Kom dan toch langs en leer de juiste technieken in kettlebell training en kettlebell sport hoe het echt bedoeld is!

Meer over crossgym trainen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je op de hoogte blijven over alles m.b.t. crosstraining in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel? Volg ons op onze facebook pagina of ga naar onze homepage.