Kettlebell in Nesselande, Ommoord, Zevenhuizen en Hillegersberg

Kettlebell trainingen in Nesselande, Ommoord, Zevenhuizen en Hillegersberg worden verzorgd door de Rotterdam Kettlebell Academy. De enige dedicated kettlebell trainingslocatie van deze regio en gespecialiseerd in het lesgeven in kettlebell training en kettlebell sport.

Kettlebell Nesselande Ommoord Zevenhuizen Hillegersberg

Kettlebell in Nesselande en Ommoord beginnen

De voordelen van kettlebell training in Nesselande zijn onbeperkt. De kettlebell is één van de meest effectieve trainingsgewichten die er momenteel bestaan. Wanneer je begint met het trainen met kettlebells in Nesselande of Ommoord kan dit het beste onder leiding van een gecertificeerde instructeur. Drie of vier één op één sessies of het bijwonen van kettlebell groeplessen zullen je flink op weghelpen om eerst de juiste trainingstechniek aan te leren om blessures te voorkomen tijdens de kettlebell training.

Kettlebell in Zevenhuizen en Hillegersberg doelgroep

De bewegingen die bij kettlebell training in Zevenhuizen of Hillegersberg worden uitgevoerd zijn de basis bewegingen van het menselijk lichaam. Daarom noemen we dit ook wel functioneel trainen en is voor mensen die beter willen bewegen in het dagelijks leven zonder beperkingen.

Je zult beseffen dat je sterker bent dan je dacht, je houding zal verbeteren en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten wordt makkelijker. Het is verder belangrijk om te weten dat kettlebell training geen bodybuilding is.

Het is een misvatting dat je te oud, niet fit genoeg of te geblesseerd bent om te trainen met kettlebells en dat het alleen geschikt is voor professionals of atleten. Je bent dus nooit te oud of niet fit genoeg om te beginnen. Maar ook om af te vallen, sterker te worden en om echt fit te worden is kettlebell training in Zevenhuizen en Hillegersberg uitstekend geschikt.

Kettlebell training in Nesselande en Zevenhuizen extra voordelen

Stop met eenzijdig trainen. Veel mensen training nog steeds statisch aan losse fitness-apparatuur uit veiligheidsoverwegingen, maar niets is minder waar. De “full body workout” die je krijgt bij kettlebell training in Nesselande en Zevenhuizen, zorgt er voor dat je hele lichaam tegelijkertijd het gewicht aan het tillen is.

Hierdoor versterk je de spieren en verbeter je de conditie, tegelijkertijd!

Kettlebell training in Ommoord en Hillegersberg maakt je beter in andere sporten

Stijfheid in de heupen kan een oorzaak zijn van (onder)rug pijn en andere chronische pijn als gevolg van een verkeerde houding. Kettlebell training in Ommoord en Hillegersberg zorgt voor het geleidelijk ontwikkelen van flexibiliteit in je heupen en schouders waardoor je houding zal verbeteren en de pijn in de gewrichten zal verdwijnen.

Kettlebell training is een goede aanvulling op alle andere sporten. Kettlebells in Ommoord richten zich door de functionele bewegingen veel op de kracht van de heupen en de core-strength. Goede heupen zijn de sleutel tot elke beweging.

Daarnaast is het trainen met kettlebells in Hillegersberg een uitstekende aanvulling op een duurtraining. Kettlebells verbeteren het prestatieniveau in jouw eigen sport en zorgen ervoor dat je sterker wordt. Daarnaast zorgt het voor minder blessure gevoeligheid. Je zult bijvoorbeeld meer “pijnvrij” kunnen hardlopen.

Hoe begin ik met kettlebell training in Nesselande, Ommoord, Zevenhuizen en Hillegersberg

Schrijf je hier in of begin met een gratis proefles. Je bent al bekend met kettlebell training? Kom dan toch langs en leer de juiste technieken in kettlebell training en kettlebell sport hoe het echt bedoeld is! Volg ons op onze facebook pagina.