Kettlebell Cursus

Barry Andre, Kettlebell Master Trainer bij de IKFF, geeft tips over de kettlebell cursus tot kettlebell trainer die je kan volgen bij de Rotterdam Kettlebell Academy i.s.m. de International Kettlebell and Fitness Federation (IKFF).

Het betreft hier de IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1 certificering. Je leert alle technieken van de klassieke kettlebell lifts in één weekend, zoals de swing, clean, press, push press, jerk, longcycle (clean & jerk), snatch en squat. Wil je de kettlebell cursus volgen, dan is deze cursus geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderden, trainers en atleten.

Kettlebell cursus met diepgang

Kettlebell Sport is “the modern way to use kettlebells”. De kettlebell cursus heeft meer technische diepgang achter de kettlebell bewegingen en waarom dat zo is. Je krijgt bij deze kettlebell trainer opleiding o.a. veel houvast, tools en tips hoe je dit veilig aan jezelf en jouw klanten, leden of sporters leert en daardoor ook veilig traint.

Meer informatie, data en inschrijven voor de kettlebell cursus vind je op de volgende link:
https://kettlebellrotterdam.nl/ikff-certified-kettlebell-trainer-level-1-certification/

Video met kettlebell cursus tips

Advertenties