Rotterdam is rocking the kettlebells

Zoekende naar wat nu het hoogtepunt was van de afgelopen 3 maanden, kon ik maar één ding bedenken en dat waren jullie zelf. Iedereen is op zijn eigen manier een echte girevik (kettlebell atleet) geworden of in wording. Ontzettend mooi om te zien hoe iedereen met enthousiasme komt trainen, steeds beter gaat bewegen, de techniek vooruit gaat en last but not least, hoe jullie sterker worden. Bedankt daarvoor… jullie zijn de Rotterdam Kettlebell Academy.

Spread the word / Vertel het door!

Rotterdam is rocking the kettlebells

Bring-a-friend lessen – Gratis maand trainen

De week van maandag 14 december t/m vrijdag 18 december staat in het teken van de “Bring-a-Friend” trainingen. Alle lessen zijn speciaal samengesteld om samen met een familie lid, vriend of vriendin te komen trainen. Er is geen kettlebell ervaring nodig, dus iedereen is welkom. Neem je niemand mee, dan kom je ook gewoon trainen en maken we er een zogenaamde “Buddy Workout” van met één van de andere kettlebell atleten.

Word jouw vriend ook lid van de Rotterdam Kettlebell Academy, dan trainen jullie allebei de hele maand januari gratis. Laat van te voren nog even weten via bijv. e-mail (info@kettlebellrotterdam.nl) of WhatsApp (06-22465155) of je een vriend meeneemt.

Good things come to those who sweat

Kettlebell workouts

In de periode van 14 december t/m donderdag 24-12 zullen naast de bring-a-friend lessen ook 2 speciale workouts worden gegeven, namelijk de “IKFF Exam Workout” en de “RKA Girevik Challenger”.

Komen dus die weken.

Blog van Diana & Trudy

Train like a Beast, Look like a Beauty. Diana Coolegem en Trudy Siekman schreven deze geweldige blog over het trainen met kettlebells bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Je leest hem hier: Be strong, Be fit, Stay focused with kettlebells

Be strong Be fit Stay focused with kettlebells

Brittany van Schravendijk – World Kettlebell Athlete

Op 20 december 2015 komt Brittany van Schravendijk van het Amerikaanse nationale kettlebell team naar Nederland om een kettlebell sport workshop te geven bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Wil je een keer trainen en leren van een kettlebell atlete op wereldniveau dan is dit je kans. Er is nog plaats beschikbaar tijdens de ochtend workshop van 10:00 – 13:00.
Aanmelden via info@kettlebellwebstore.nl. Kosten € 59,95 per persoon.

Kettlebell Sport Trainer

Afgelopen november slaagde Barry Andre als eerste lichting in Nederland voor het examen Kettlebell Sport Trainer bij de Kettlebellsport Bond Nederland in samen werking met KrachtsportNL. Barry zal in 2016 zijn kennis blijven verbreden om zo de trainingen op het allerhoogste niveau in Nederland te kunnen blijven geven. Binnenkort volgt hier meer info over.

Kettlebell T-shirts Rotterdam Kettlebell Academy

Binnenkort verkrijgbaar het officiële Rotterdam Kettlebell Academy T-shirt. Vanaf volgende week zijn deze te passen en te bestellen tijdens de trainingen. Heb je interesse geef het aan tijdens de trainingen of stuur een e-mail naar info@kettlebellrotterdam.nl. Kosten per t-shirt (mannen) of tank-top (vrouwen) € 29,95.

Kettlebell T-shirts Rotterdam Kettlebell Academy

Vakantie rooster en rooster wijzigingen

  • Zondag 13 december gesloten (Wedstrijd Sap-Cup)
  • Zaterdag 19 december gesloten
  • Zondag 20 december vervallen de lessen ivm de workshop van Brittany
  • Vakantie rooster:
  • Donderdag 24 december 09:00 – 10:00 Christmas kettlebells – Kerst workout
  • Donderdag 24 december avond gesloten
  • Van 25 december t/m 1 januari gesloten
  • Open vanaf 2 januari 2016
  • Rooster wijzigingen:
  • Opengym uren: Zaterdag 15:00 – 16:00 & Zondag 11:00 – 12:00

Deze uren betekenen dat jezelf kan komen trainen op eigen verantwoording. Iedereen kan gratis extra gebruik maken van deze uren, naast je reguliere abonnement. Wil je dus zelf graag trainen of bijv. je techniek bijschaven, dan ben je uiteraard welkom. Barry is aanwezig om vragen te stellen of met je mee te kijken. Op zaterdag traint op dit uur ook het wedstrijd team.

Kettlebell wedstrijd 13 december Sap-Cup

Volgende week zondag 13 december gaat het RKA Kettlebell Sport Team hun eerste wedstrijd draaien in Veldhoven op de Sap-Cup. De wedstrijd betreft een demonstratie wedstrijd tijdens dit grote fitness, powerlift en bodybuild evenement. Het betreft een 4 minuten snatch, 2 minuten rust en 4 minuten longcycle wedstrijd. De longcycle is zowel voor vrouwen als mannen met dubbele kettlebells.

Vera en Barry gaan mee doen. Vera gaat haar eerste wedstrijd draaien met de 10kg kettlebell op de snatch en 2x10kg op de longcycle. Barry gaat zijn wedstrijd draaien met de 20kg. Zowel bij de snatch als longcycle.

We will hit the numbers.

Kettlebell Wedstrijd Vera en Barry

Rotterdam Kettlebell Championships

Zet hem alvast in je agenda, zondag 9 oktober 2016 wordt bij de Rotterdam Kettlebell Academy de allereerste kettlebell competitie gehouden in Rotterdam en de randstad: De Rotterdam Kettlebell Championships.

We gaan er natuurlijk voor zorgen dat alle Nederlandse top kettlebell atleten aanwezig zijn, omdat deze wedstrijd als officiële WK kwalificatie gaat gelden. Dit wil je dus niet missen! Binnenkort volgt hier uitgebreid informatie over.

Be strong, Be fit, Stay focused

Gr, Barry André