Kettlebell Sport en Master of Sport ranking tabellen in Nederland

Kettlebell Sport ranking tabellen en kwalificatie eisen in Nederland

Wereldwijd worden kettlebell sport prestaties beloond met een “Master of Sport” ranking status. Om deze status te verkrijgen is het noodzakelijk om in jouw discipline (snatch, longcycle, biathlon) een bepaalde score (herhalingen) te behalen.  In Nederland hebben we daar ook een ranking voor die wordt uitgegeven door de Kettlebell Sport Bond Nederland, die tevens dient als kwalificatie eis voor het Nederlands Kampioenschap kettlebell sport. Op deze pagina vind je de actuele versie van de ranking tabellen in Nederland. Tevens kun je de ranking ook gebruiken als richtlijn voor jouw trainingsdoelen.

Kettlebell Sport – Master of Sport – ranking vrouwen

Kettlebell Sport - Master of Sport ranking tabellen vrouwen

 

Kettlebell Sport – Master of Sport – ranking mannen

Kettlebell Sport - Master of Sport ranking tabellen mannen